Forventningsafstemning

 Når du bestiller Everclean Carcare er det vigtigt at du er indforstået med hvem vi er, og hvad vi gør. Der findes rigtig mange bil-rengørings/klargørings firmaer på markedet. Pris og hvordan man opererer er forskelligt, men fælles er at vi alle rengør biler. 


Vi har et dygtigt, professionelt og veltrænet personale, som går op i DIN bil, og vil gå langt for at den står præcis som du vil have den. Men det er ikke altid at forventningerne mødes. Der kan være begrænsinger ved din bil, som gør vi ikke kan bringe den 100% tilbage.

Vi kan ikke levere perfektion, men exceptionelt gode resultater. Det er dog ikke alle biler hvor man opnår ny bils fornemmelse. Det er altid vigtigt at have bilens før billede i hovedet, når du ser resultatet.

Bilens udgangspunkt dikterer rengøringens resultat.

Hvis vi tager et eksempel.

Bil 1: Denne bil er 3 måneder gammel og er blevet meldt på abonnement for at vedligeholde køretøjet.

Bil 2: Denne bil er købt brugt og har pletter, hundehår, alger og andre brugsmærker. 

De 2 biler koster det samme at få rengjort. Vi har samme afsatte tid til bilerne, vi bruger samme produkter og samme fremgangsmåde.

Derfor kan det ikke lade sig gøre at bringe begge biler tilbage til samme stand. 

Din bil får den behandling vi kan nå inden for den tid der er betalt for. Dette er givetvis 120 min for en standard behandling, og 180 min for en Deluxe behandling.

Ved Everclean Carcare har vi ingen ekstragebyr for noget. Hvor man fx skal betale ekstra ved andre firmaer for fjernelse af hundehår. Er dette inkluderet ved os, for at gøre det så nemt som muligt.

Vi har ikke ekstra gebyr for en ekstra beskidt bil, men igen skal man være indforstået med, at resultatet af en meget beskidt bil på 3 timer ikke opnår samme resultat som en mindre beskidt bil på 3 timer.

Bilens udgangspunkt dikterer rengøringens resultat.