Forventnings afstemmelse

Når du bestiller Everclean Carcare er det vigtigt at du er indforstået med hvem vi er, og hvad vi gør. Der findes rigtig mange bil rengørings/klargørings firmaer på markedet. Pris og hvordan man opererer er forskelligt, men fælles er at vi alle rengør biler. 

Vi har et dygtigt og veltrænet personale, som går op i DIN bil, og vil gå langt for at den står præcis som du vil have den. Men det er ikke altid at forventningerne mødes. Der kan være begrænsinger ved din bil, som gør vi ikke kan bringe den 100% tilbage til live.

Priserne for en professionel bil-rengøring i Danmark varierer fra 299,- til +3000,-. Everclean Carcare ligger på, 299,- for en udvendig, 445,- for en indvendig og 695,- for begge dele. Dette gør os til nogle af Danmarks billigste. 

Vi kan rengøre alle biler, og levere et flot før og efter resultat. Men det er ikke alle biler hvor man opnår ny bils fornemmelse. Det er altid vigtigt at have bilens før billede i hovedet, når du ser resultatet.

Bilens udgangspunkt dikterer rengøringens resultat.

Vi rengør alt fra biler som kun er 3 måneder gamle, til biler med pletter, hundehår, alger og andre brugsmærker. 

De 2 biler koster det samme at få rengjort. Vi har samme afsatte tid til bilerne, vi bruger samme produkter og samme fremgangsmåde.

Derfor kan det ikke lade sig gøre at bringe alle biler tilbage til samme stand. 

Din bil får den behandling vi kan nå inden for den tid der er betalt for. Dette er givetvis: 30 min for udvendig, 90 min for indvendig og 120 min for begge dele.

Ved Everclean Carcare har vi ingen ekstragebyr for noget. Hvor man fx skal betale ekstra ved andre firmaer for fjernelse af hundehår. Er dette gratis ved os. Man skal bare være indforstået med at det at fjerne hundehår tager tid og derfor fjerner tid fra f.eks. støvsugning.

Vi har heller ikke ekstra gebyr for en ekstra beskidt bil, men igen skal man være indforstået med, at resultatet af en meget beskidt bil på 2 timer ikke opnår samme resultat som en mindre beskidt bil på 2 timer.

Bilens udgangspunkt dikterer rengøringens resultat.

Hvis du vil forbedre resultatet så se gerne hvordan du bedst forbereder din bil til rengøring.