Min bil er Keramisk Coated, hvad har dette at sige?

Har din bil er Keramisk Coating og leder du efter nogle som vil kunne vedligeholde den på professionel vis.

Lad os afklare enhver tvivl 

Vores professionelle metode er ikke blot kompatible med en keramisk coated bil, den vil faktisk forstærke, bevare og forlænge fordelene ved en Keramisk Coating.

 

Fantastisk med eller uden Keramisk Beskyttelse:

Vores rengøringsteam er trænet til at arbejde med de unikke egenskaber ved keramiske coatings.

Vi bruger skånsomme og specialdesignede produkter, der respekterer den keramiske belægning og ikke forværre dens effekt.

Du kan trygt overlade din bil i vores hænder uden at bekymre dig om degradering af din eksisterende coating. 

Din coating vil faktisk blot bliver forbedret.

 

Ekstra Beskyttelse og Glans:

Tvivlen om, hvorvidt vores rengøringstjenester kan tilføje noget ekstra til din keramisk coatede bil, er forståelig. Men vores mål er ikke kun at rengøre; det er også at forbedre og beskytte.

Vores Graphene sealant vil tilføje et ekstra lag af beskyttelse og glans til din bils overflade.

Resultatet er ikke kun en renere bil, men en bil, der stråler af fornyet glans, har bedre beskyttelse mod elementerne, og har forlænget levetid.

 

Forbedring af eksisterende coating:

En Keramisk Coating skal ses som en investering i ens bil, som ikke alle har råd til. En coating skal vedligeholdes og plejes, for at opretholde maksimal effekt og ydeevne.

Det vil især omhandle indtørrede kalkpletter, hvilket keramiske coatings er kendt for at være særligt dårlige til at afsky.

Vi vil fjerne indtørrede kalkpletter på skånsom vis, hvorefter vi vil ligge en Graphene coating over, hvilket har samme egenskaber som en keramisk coating, blot med den ekstra tilføjelse at den er mere kemi resistent, dvs. den afskyr langt bedre ting som indtørrede kalkpletter m.m.

 

Konklusion:

Med vores ekspertise, produkter og fokus på detaljer er du i stand til at bevare og styrke fordelene ved din keramisk coatede bil.

Overlad vedligeholdelsen til os, og se din bil, ikke kun bevare, men forbedre sin glans og beskyttelse i mange år tilkomme.

Lad os være din partner i at holde din investering i topform.