Hvordan behandles og plejes min bil udvendigt?

Vi vasker din bil med ONR (Optimum No-Rinse).

ONR skiller sig ud ved at omfavne polymer teknologi, hvilket giver en hidtil uset grad af glideevne og rengøringseffektivitet.

Disse polymerer arbejder som mikroskopiske kapsler, der indkapsler snavs og løfter det væk fra lakken. Dette betyder, at snavset fjernes, uden at det ridser eller beskadiger overfladen

Denne teknologi kan man ikke finde i traditionelle bilshampoer, som blot tilbyder udmærket glideevne med nedbrydning af skidt og snavs, de indkapsulere altså ikke skidtet, og løfter det heller ikke fra lakken, derved er chancen for ridser mere sandsynlig ved brug af traditionel bilshampoo fremfor ved ONR.

 

Ét Trin, Ingen Skylning: 

Navnet "Optimum No-Rinse" taler for sig selv.

Denne unikke bilvaskmetode eliminerer behovet for en separat skylleproces EFTER kontaktvasken.

I modsætning til hvad mange tror, betyder "No-Rinse" altså ikke at man ikke behøver skylle bilen FØR kontaktvask.

Det er altid en god ide at gøre, ligemeget om man bruger sæbe eller ONR, især hvis bilen er meget beskidt.

"No-Rinse" betyder altså at man ikke behøver skylle den EFTER kontaktvask.

Traditionelle bilshampooer kræver normalt en grundig skylning efter kontaktvask, men ONR efterlader ingen rester og kan derfor aftørres som det første efter kontaktvasken.

Dette gør processen mere bekvemt, og eliminere brugen af en "drying aid", hvilket er et seperat produkt, man er tvunget til at bruge, hvis man bruger traditionel bilshampoo, idet vand  for sig selv, ikke indeholder noget glidemiddel. 

Dvs. at der, hvis man ikke tager brug af en "drying aid" ved en traditionel skumvask, er stor risiko for at ridse lakken, ved aftøring.

 

Skånsom Rengøring, Overlegen Glans:

ONR er ikke kun en "bil shampoo", den efterlader også en overlegen glans efter vask, i form af polymerer, som i mange tilfælde er nok til at imponere selv de mest kritiske kunder.

Men idet vi dyrker at levere resultater, som går over vores kunders forventninger, påføre vi, efter vask, en coating, som bl.a. efterlader bilen skinnende, som var den et suttet polsje.

 

Konklusion:

Optimum No Rinse (ONR) er langt mere end bare en alternativ metode; det er en teknologisk overlegen og tidsbesparende tilgang til bilpleje.

Med dets polymer teknologi og unikke egenskaber tilbyder ONR en ubesværet renhed og glans, der får din bil til at skille sig ud fra mængden.

Giv din bil en uovertruffen glans og skønhed, og få den vasket hos Everclean Carcare.